Stimularea și accelerarea proceselor de vindecare

În diferitele faze ale unei boli, atât preoperator cât și postoperator, mișcarea, flexibilitatea pacientului, precum şi tratamentul tulburărilor de voce, deglutiţie şi vorbire sunt foarte importante.
Acoperind o gamă largă de servicii, Centrul de Terapie ajută la accelerarea recuperării și limitarea consecinţelor unei boli. Oferim terapie pentru pacienţii internaţi, în ambulatoriu sau la pacienţii part-time, în diferite locaţii ale departamentelor de fizioterapie, terapie ocupaţională și logopedie. La cerere, putem oferi o gamă personalizată de servicii de sănătate.
Centrul de Terapie asigură standarde uniforme de calitate prin instruire avansată intensivă, cu ajutorul celor mai recente realizări medicale și terapeutice.

Fizioterapie

Departamentul de Fizioterapie al Centrului Clinic Stuttgart asigură tratamentul clinic pentru pacienţii internaţi, oferind o varietate de terapii configurate individual și, de asemenea, oferă servicii în ambulatoriu. Mai mult decât atât, Departamentul cuprinde întreaga gamă de terapie fizică, cum ar fi termoterapie și electroterapie.

Gama de servicii

Tratament suplimentar pentru copii și adolescenţi:

Servicii de sănătate contra cost:

Terapie ocupationala

Terapia ocupaţională la Centrul Clinic Stuttgart ajută persoanele care sunt limitate în abilităţile lor obișnuite şi care nu pot desfăşura activităţi importante. Noi folosim factorii de mediu pentru a permite activitatea și participarea la viaţa socială pentru aceste persoane.

Gama de servicii (selecţie):

Logopedie

La Centrul Clinic Stuttgart, Departamentul de Logopedie oferă îngrijire preventivă, diagnosticare si tratament pentru pacienţii de toate vârstele ale căror abilităţi de comunicare sau ingestia de alimente sunt limitate de limbaj, vorbire, înghiţire, tulburări de auz sau vocale. Consilierea pacienţilor și rudelor acestora este, de asemenea, unul dintre serviciile noastre.

Scopul nostru terapeutic este de a vă ajuta în atingerea unui nivel satisfăcător în ceea ce priveşte dezvoltarea lingvistică a unui copil, recuperarea capacităţii de muncă a unei persoane adulte sau ajustarea dietei pentru a garanta administrarea orală de alimente.

Gama de servicii: