Cu scopul de a oferi servicii de asistenţă medicală si tratamente medicale in Turcia de calitate, caracterizat de loialitate față de codurile de conduită și de respectarea drepturilor pacienților încă din 1992, Grupul Medical Bayındır asigură servicii de asistență medicală în toate ramurile medicinei. Grupul Medical Bayındır aparţine de Türkiye İş Bank.

Bayındır Hospital Sogutozu, Ankara

Înfiinţat în 1992, pe o suprafaţă de 18.650 m2, şi aflat la doar 10 minute de mers cu maşina din centrul oraşului Ankara, Bayındır Hospital Söğütözü are o capacitate de 169 de paturi, servicii de tratament, tratament ambulatoriu, unitate de primiri urgenţe, iar cele 6 săli de operaţii dotate cu sistem de ventilaţie şi filtrare a aerului pentru a scădea riscul infecţiilor sunt folosite pentru toate tipurile de operaţii. Unitatea de Terapie Intensivă, având 35 de paturi, este echipată cu cele mai moderne sisteme de menţinere a vieţii. Spitalul are un Centru de Diagnostic şi Imagistică Medicală, precum şi laboratoare medicale, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor pacienţilor săi.

Bayındır Hospital Kavaklıdere, Ankara

Bayındır Hospital Kavaklıdere, al doilea spital operat de Grupul Medical Bayındır în Ankara, a fost dat în folosinţă în 1998, pe o suprafață de 5.411 m2. Având o capacitate de 22 de paturi, spitalul oferă servicii de laborator și radiologie full-time. În plus, dispune de 2 săli de operaţii, Unitate de Terapie Intensivă cu o capacitate de 6 paturi și Unitate de Primiri Urgenţe, care oferă servicii de asistență medicală 24/7.
Spitalul are 32 de medici, 9 chirurgi și 135 de membri ai personalului medical, care au o bună cunoaștere a limbii engleze, în timp ce o parte a personalului poate vorbi limbile franceză, germană și rusă.
Bayındır Hospital Kavaklıdere este foarte renumit pentru serviciile medicale deosebite oferite în Obstetrică şi Ginecologie, Oftalmologie, Fizioterapie și departamentele de reabilitare.

Bayındır Hospital Icerenkoy, Istanbul

Bayındır Hospital İçerenköy este cea mai nouă unitate medicală a Grupului, dată în folosinţă în anul 2010, pe o suprafaţă de 7.200 m2. Cu o capacitate de 118 paturi, Spitalul Icerenkoy este un reper din punct de vedere medical nu numai pentru İstanbul, ci și pentru întreaga regiune. Spitalul are 6 săli de operaţii dotate cu tehnologie modernă, unităţi de terapie intensivă (cu separeuri atent planificate pentru pacienții minori și pacienții care se prezintă cu afecțiuni cardiace), Centru de Imagistica şi laborator de analize, vitale pentru diagnosticarea precoce.
Departamentele spitalului sunt: Medicină de Urgenţă, Chirurgie generală, Obstetrică şi Ginecologie, Neonatologie, Boli interne, Gastroenterologie, Sănătatea Copilului, ORL, Oftalmologie, Ortopedie şi Traumatologie, Urologie, Neurologie, Sănătate orală și dentară, Neurochirurgie, Fizioterapie şi Recuperare, Cardiologie, Chirurgie cardiovasculară, Dermatologie, Anestezie şi Reanimare, laboratoare medicale, Radiologie. De asemenea, dispune de un laborator complet echipat și Centrul pentru Tulburări de Somn.
Bayındır Spitalul Icerenkoy este situat la intersecția districtelor Atașehir, Kadikoy și Maltepe.

Bayındır Medical Center, Istanbul

Bayındır Medical Center a fost fondat sub umbrela Grupului Medical Bayındır, pe principiul de a oferi servicii de asistență medicală de tip boutique, rezultând în capacitatea de a oferi servicii de cea mai înaltă clasă. Centrul a fost dat în folosinţă în noiembrie 2008, în Istanbul, pe o suprafaţă de 1.500 m2. În plus față de serviciile de sănătate oferite în regim ambulatoriu, intervenţii chirurgicale de zi sunt efectuate în cele 2 săli de operaţii. Centrul beneficiază de 10 paturi de spitalizare.

Clinicile Dentare Bayındır, Istanbul

Începând cu anul 2002, am început să oferim servicii stomatologice prin Clinica Fenerbahçe. De atunci, clinicile dentare Bayındır s-au dezvoltat, ajungând astfel să asigure servicii stomatologice de înaltă clasă în alte patru clinici. Scopul nostru este să oferim îngrijire orală şi dentară de calitate, drept urmare am ales să construim centre medicale situate în zone importante din Istanbul (Fenerbahçe, Beşiktaş, Levent sau Şirinevler). Toate clinicile sunt dotate cu echipamente de ultimă oră.

Centrul pentru Pacienţii de peste Hotare vă poate ajuta cu detalii referitoare la: