Bayındır Hospital Söğütözü, Ankara

Înfiinţat în 1992, pe o suprafaţă de 18.650 m2, şi aflat la doar 10 minute de mers cu maşina din centrul oraşului Ankara, Bayındır Hospital Söğütözü are o capacitate de 169 de paturi, servicii de tratament, tratament ambulatoriu, unitate de primiri urgenţe, iar cele 6 săli de operaţii dotate cu sistem de ventilaţie şi filtrare a aerului pentru a scădea riscul infecţiilor sunt folosite pentru toate tipurile de operaţii. Unitatea de Terapie Intensivă, având 35 de paturi, este echipată cu cele mai moderne sisteme de menţinere a vieţii. Spitalul are un Centru de Diagnostic şi Imagistică Medicală, precum şi laboratoare medicale, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor pacienţilor săi.

În anul 2006, Bayındır Hospital Söğütözü şi Bayındır Hospital Kavaklıdere au obţinut acreditarea JCI (Joint Commission International), în octombrie 2009 încheind cu succes perioada de supraveghere.

Una din secţiile cele mai de frunte ale Bayındır Hospital Söğütözü este Departamentul de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară. De asemenea, este renumit pentru secţiile de Chirurgie, Neurochirurgie, Obstetrică-Ginecologie, Oncologie, ORL, Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, Ortopedie şi Traumatologie.

Bayındır Hospital Söğütözü a fost prima unitate medicală privată din Turcia care a deschis o Unitate de transplant de măduvă osoasă.

Departamente medicale