Spitalul Universitar Koc

Facultatea de Medicina a Universitatii Koç a inceput inscrierile in septembrie 2010, cu viziunea de a contribui la formarea resurselor umane calificate in domeniu printr-o abordare inovatoare si o echipa dinamica. Cu scopul de a servi societatea la standarde nord-americane, Spitalul Universitar Koç a devenit operational in octombrie 2014 ca centru de cercetare si practica pentru Universitatea Koç.

Dupa ce piatra de temelie a spitalului a fost pusa in 2012, prima faza a fost finalizata in 2014. Spitalul a devenit operational dispunand de 191 de paturi, 55 paturi la terapie intensiva, 88 paturi de supraveghere, 8 unitati de chimioterapie, 200 sali de examinare si 13 sali de operatii.

Avand o aripa dedicata copiilor, Sectia de Pediatrie se intinde pe o suprafata mai mare de 10.000 metri patrati, cu saloane pentru pacienti, unitati de terapie intensiva pediatrica, unitati de terapie intensiva neonatologica, o unitate de transplant de maduva si clinici in ambulatoriu.
A doua faza a constructiei a inceput in noiembrie 2014 si este preconizata a fi finalizata in septembrie 2016, pe o suprafata neta de 220.000 metri patrati. Campusul nostru de Stiinte Medicale cuprinde cladiri spitalicesti, laboratoare de cercetare, centru de studii avansate, auditorium si locatii de socializare.

In spitalul nostru punem in aplicare abordari inovatoare, cu tehnologii de ultima ora. Cu toate acestea, recunoastem ca tehnologia nu are nici o valoare daca nu sunt oameni capabili s-o foloseasca. Astfel, capitalul uman este resursa noastra fundamentala. Scopul nostru este de a dezvolta in mod continuu capitalul uman inspirandu-ne si investind in oamenii nostri. Scopul nostru este sa ne mentinem pozitia de renume in domeniul sanatatii, prin asigurarea de ingrijire a pacientilor cu incredere, comunicare reciproca si transparenta, autoevaluare si dezvoltare continua.

In locul unui sistem departamental orientat spre cantitate, oferim serviciile noastre ca programe si linii de servicii. Eliminarea tuturor barierelor teritoriale dintre departamente ne permite sa ne satisfacem pacientii intr-o maniera mai cuprinzatoare si bazata pe valori.

Abordarea noastra

Valori

Servicii

Contact

Adresa: Davutpaşa Caddesi No:4 34010 Topkapı, İstanbul, Turkey
Telefon: +90 850 250 8250
Email: info@kuh.ku.edu.tr
Web: http://kuh.ku.edu.tr/en

Unde vrei sa te tratezi?

Completati formularul si va
vomcontacta in maxim
24 de ore!

Revista “Destinatii de Sanatate”

Oferta speciala: Reducere de pret pentru calatorii cu Lufthansa

Lufthansa German Airlines ofera o retea globala de rute, avand conexiuni catre toate orasele importante din jurul lumii. In calitate de partener aerian, Lufthansa ofera tarife si conditii speciale membrilor si pacientilor Asociatiei Romane de Turism Medical.

Pentru a beneficia de o rezervare cu tarif special, va rugam accesati www.lufthansa.com/healthcare si introduceti codul de acces ROZAELX in sectiunea “Access to Your Special Lufthansa Offer“ (“Acces catre oferta speciala Lufthansa). Acesta va deschide o platforma de rezervari online ce va calcula automat reducerea de pret, sau va afisa o oferta mai buna daca in acel moment exista un tarif promotional disponibil, cu o reducere si mai mare.

NOTA: Pop-ups trebuie sa fie activate, in caz contrar platforma de rezervari nu se va deschide.

Initiatori