Institutul de Tranplant Apollo (ITA) este unul din cele mai mari din lume cu o multitudine de programe de transplant. ITA ofera o serie de servicii printre care amintim: peritonita si Hemo-dializa, Managementul bolilor de ficat, Managementul bolii renale, hepatice si transplantul de rinichi, Tranplant de cornee, Tranplant de inima si plamani, Tranplant chirurgical de pancreas si Servicii de transplant pediatrice.

In anul 2010, Institutul de Transplant Apollo a efectuat peste 746 de transplante, fiind cel mai aglomerat centru de transplant din afara Statelor Unite. Institutele sunt localizate in 14 locatii, oferind servicii mixe ce sunt echipate pentru a avea grija de intreg spectrum de ficat, rinichi si boli gastro-intestinale.

Echipa medicala a Spitalului Apollo

Echipa medicala a Institutului de Tranplant din cadrul Grupului Apollo este formata      dintr-un grup de specialisti de renume ce dispun de o gama larga de experienta si expertiza in a performa cele mai complexe interventii chirurgicale de transplant si obtinerea unei rate de supravietuire foarte mare.  Ei oferă o noua sansa la viata pacientilor care sunt declarati ca avand sanse minime de supravietuire. Inovatiile sunt evenimente de zi cu zi pentru acest chirurgi, care constant cresc talonul de referinta prin efectuarea unei varietati de transplanturi unice si multiorganice complexe.