PremiQaMed – tratamente medicale in Austria

PremiQaMed opereaza clinici ambulatorii, spitale private si centre de reabilitare. Scopul nostru este de inalta eficienta si eficacitate la locul de munca, pentru a oferi tratamente medicale in Austria de cea mai inalta calitate. PremiQaMed este o garantie pentru succesul sustinut al institutiilor de sanatate. Cu istoria sa de peste 20 de ani, compania are o vasta experienta si cunostinte in domeniul managementului. Combinatia de responsabilitate economica si sociala face compania un partener ideal de afaceri.

Fiinta umana este mereu in centrul atentiei noastre. Clinicile gestionate de PremiQaMed reprezinta ingrijiri medicale de calitate la cel mai inalt nivel, servicii personale si de o cultura orientata pe servicii. Crearea de valoare reala pentru pacienti este cea mai mare prioritate. PremiQaMed a fost prima in spatiul vorbitor de limba germana care a stabilit un “Service design”, care se concentreaza pe construirea de procese orientate spre client.

PremiQaMed reprezinta inovatia in ingrijire medicala. Ca prima companie de pe aceasta piata, ne-am stabilit conceptul de ingrijire medicala de nivel adecvat in urma cu mai multi ani. Sub motto-ul “Totul sub un singur acoperis”, pacientii pot gasi diagnosticare ambulatorie si terapii, clinici de zi si tratament in-house in clinicile noastre, precum si servicii referitoare la prevenire si la tratament post-ingrijire.

Managementul

Servicii de consultanta

Contact

PremiQaMed Management GmbH
Heiligenstädter Straße 46-48, A-1190 Wien
Tel. +43 (1) 586 28 40–105,  Fax +43 (1) 586 28 40-900
bianca.barb@premiqamed.at
www.premiqamed.ro