Stadtisches Klinikum Munchen – tratamente medicale in Germania

Beneficiind de cinci locatii spitalicesti, cu un total de 3.400 de paturi si 70 departamente medicale, Grupul Spitalul Municipal Munchen (MMHG) are grija de 132.000 pacienti pe an. Toate locatiile sunt spitale universitare pentru doua universitati din Munchen, care asigura un nivel maxim de ingrijire cu cei mai buni oameni si cele mai noi descoperiri ale stiintei. La MMHG, toti expertii medicali si echipele interdisciplinare sunt disponibili in interiorul aceleiasi organizatii, punand in practica experienta medicala la zi si tehnologiile de ultima ora, totul in beneficiul pacientilor care doresc tratamente medicale in Germania. Cele mai inalte standarde de calitate, la toate cele cinci locatiile de spital, sunt atestate de certificate emise de organizatia germana independenta “Cooperare pentru Transparenta si Calitate in Sanatate ” (KTQ). MMHG nu este cunoscut doar ca lider de piata in Munchen si una dintre cele mai importante organizatii de sanatate pe piata de profil din Germania, ci se bucura, de asemenea, si de recunoastere internationala pentru performantele medicale de inalta calificare si facilitatile sale.

Ingrijire medicala excelenta pentru pacientii de peste hotare

Grupul Spitalul Municipal Munchen (MMHG) primeste ca pacienti aproximativ 1.000 de turisti de peste hotare in fiecare an. Provenind in mare parte din regiunea Golfului si Comunitatea Statelor Independente, acestia calatoresc in strainatate in scop de tratament si ingrijire, gasind la MMHG tot ceea ce doresc in materie de ingrijiire medicala. In plus fata de performantele medicale fantastice, MMHG ofera servicii speciale pentru a asigura comfortul pacientilor sai.

Grupul Spitalul Municipal Munchen (MMHG) se straduieste sa mentina contactul direct cu pacientii straini care se pregatesc sa calatoreasca in Munchen pentru tratamentul. Departamentul International ofera, prin urmare, un serviciu de telefonie in limba engleza.

Mai mult, aveti posibilitatea sa fiti informati cu privire la serviciile speciale pentru pacientii straini inainte, in timpul si dupa sederea la MMHG:

Managementul

Departamentul International va fi fericit sa asigure orice servicii suplimentare solicitate.