Centru international medical cu dotari de ultima ora intr-o destinatie high-tech a Germaniei

Stuttgart este un loc minunat pentru a trăi, a investi și a munci, pentru că este un oraș în care tehnologia, talentul și toleranţa se împletesc armonios. Cu muzeele sale de clasă mondială de automobile, expoziţii de artă exclusiviste, istoria sa fascinantă şi arhitectura celebră, regiunea Stuttgart are activităţi culturale pentru toată lumea, cum ar fi baletul şi opera recunoscute pe plan internaţional, teatru și muzică.

Toate specializarile sub acelasi acoperis

Mai mult de 50 de clinici și institute organizate în 11 centre medicale acoperă toate specializările și o gamă largă de servicii, cu scopul de a oferi tratamente medicale in Germania la standarde inalte.
Specialiști de renume susţinuţi de către un personal competent de 6.400 persoane lucrează în beneficiul pacienţilor noștri, garanţie a unui act medical de înaltă calificare şi a unei îngrijiri optime. În fiecare an, peste 90.000 de pacienţi internaţi şi 400.000 în ambulatoriu sunt trataţi de către Spitalul Clinic Stuttgart. Mai mult decât atât, avem o experienţă îndelungată în tratarea pacienţilor de toate naţionalităţile.
Cele mai importante specializări includ oncologie medicală şi chirurgicală, ortopedie cu chirurgie endoprotetică și reparatorie, cardiologie si chirurgie cardiacă, intervenţii chirurgicale abdominale și vasculare, neurochirurgie, neurologie și toate specializările în pediatrie.

Maxima atentie pentru pacientii de peste hotare

În fiecare an, pacienţii din străinătate apelează la specialiștii noștri pentru diagnostic si tratamente medicale in Germania. Echipe de experţi recunoscuţi pe plan naţional și internaţional sunt disponibile pentru tratamentul bolilor acute și cronice. În timpul șederii dumneavoastră în Klinikum Stuttgart, oferim tot confortul pe care l-aţi putea dori, de exemplu:

Traducătorii noştri vă permit să comunicaţi în limba maternă. De asemenea, oferim cu plăcere asistenţă pentru cazarea la hotel a aparţinătorilor.

Centre medicale