Transplantul de maduva osoasa

Datorită investiților realizate și a echipei de specialiști, Grupul de Spitale Medical Park oferă servicii medicale dar și de formare în domeniul transplantului medular.
În cadrul Grupului de Spitale Medical Park se realizează operații de transplant medular pentru copii și adulți la standarde internaționale, Grupul fiind interconectat la Băncile Internaționale de Transplant de Măduvă Osoasă.
Transplantul poate fi realizat:

Centrele de Transplant de Măduvă Osoasă sunt acreditate de către Ministerul Sănătății din Turcia și EBMT (Asociația Europeană de Transplant de Măduvă), deciziile luate de către oamenii de știință în cadrul Consiliului de Transplant fiind în conformitate cu standardele internaționale (EBMT, CIBMTR, ISCT).
Serviciile Medical Park sunt oferite de medici cu vastă experientăƒcare își desfășoarムactivitatea în laboratoare dotate la cele mai înalte standarde internaționale, camerele pacienților și coridoarele fiind dotate cu sistemul de filtrare HEPA, cu ajutorul căruia se realizează ventilația, reducându-se riscul de infecție.
Transplantul de măduvă osoasă se realizează pentru persoanele cu leucemie, limfoma sau pentru pacienți cu diferite tipuri de cancer al căror tratament este ineficient, pentru persoanele care prezintă diverse forme de boli hematologice ereditare (ex. talesemie), de insuficiență de măduvă osoasă ereditară sau dobândită (ex. anemia aplastică) și în cazul anumitor boli ale sistemului imunitar.